Aplikacioni TISPARK

Shkarkoni aplikacionin TISPARK për telefonin tuaj smartphone.

 

Rezervoni Parkingmeter

 

Biletat

 

Një nga katër mënyrat që kompania jonë ofron për pagesën e tarifës së parkimit është ajo me anë të biletave, ju mund t’i blini biletat në të gjitha dyqanet që kanë logon TISPARK si dhe pranë sporteleve tona.

Ju lutemi të lexoni me kujdes instruksionet e përdorimit të biletave, në këtë mënyrë ju do të shmangni keqpërdorimin e tyre.

Kompania TISPARK nuk mban përgjegjësi nëse ju nuk ndiqni në mënyrën e duhur hapat e përdorimit.