Aplikacioni TISPARK

Shkarkoni aplikacionin TISPARK për telefonin tuaj smartphone.

 

Rezervoni Parkingmeter

 

 

Zonat dhe rrugët e parkimit

 

TISPARK ofron shërbimin e parkimi në qytetin e Vlorës. Më poshtë do të gjeni listën e zonave, rrugët dhe oraret e zbatueshme për vendet e parkimit me pagesë.

 

Zonat Rruga E Henë - E premte E Shtunë
Zona 1 Rruga Hajredin Haxhiraj 08:00 - 14:00 -
Rruga Kastriot Gjini 08:00 - 14:00 -
Zona 2 Rruga Anita Bitri (8 Marsi) 08:00 - 16:00 -
Rruga Hysni Alimerko (7 Nëntori) 08:00 - 16:00 -
Rruga Lef Sallata 08:00 - 16:00 -
Rruga Riza Salati 08:00 - 16:00 -
Rruga Misto Mele 08:00 - 16:00 -
Rruga Tasim Jonuzi 08:00 - 16:00 -
Rruga Sulejman Delvina 08:00 - 16:00 -
Rruga Perlat Rexhepi 08:00 - 16:00 -
Zona 3 Rruga Gjergj Arianiti 08:00 - 18:00 -
Zona 4 Rruga Veledin Kollozi 08:00 - 20:00 -
Zona 5 Rruga Rakip Malile 08:00 - 16:00 08:00 - 14:00
Rruga Janaq Kilica 08:00 - 16:00 08:00 - 14:00
Rruga Demokracia 08:00 - 16:00 08:00 - 14:00
Para Postës 08:00 - 16:00 08:00 - 14:00
Para Hotel Gretës 08:00 - 16:00 08:00 - 14:00
Zona 6 Rruga Hasan Kushta 08:00 - 20:00 08:00 - 14:00
Bulevardi Ismail Qemali 08:00 - 20:00 08:00 - 14:00
Rruga Kosova 08:00 - 20:00 08:00 - 14:00
Para Bar Piazza 08:00 - 20:00 08:00 - 14:00
Rruga Murat Terbaci 08:00 - 20:00 08:00 - 14:00
Rruga Murat Terbaci - Te Rrapi 08:00 - 20:00 08:00 - 14:00
Kompleksi Kristal - Hotel New York 08:00 - 20:00 08:00 - 14:00
Rruga Transballkanike 08:00 - 20:00 08:00 - 14:00