Aplikacioni TISPARK

Shkarkoni aplikacionin TISPARK për telefonin tuaj smartphone.

 

Rezervoni Parkingmeter

 

Na Kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje,mund të na dergoni mesazhe në cdo moment
dhe ne do ju kontaktojmë brenda 24 orëve,gjithashtu edhe gjatë fundjavës.