Aplikacioni TISPARK

Shkarkoni aplikacionin TISPARK për telefonin tuaj smartphone.

 

Rezervoni Parkingmeter

 

Videot më poshtë do t'ju njohin me implementimin e një projekti të ngjashëm me projektin e menaxhimit e sistemimit të parkimeve në qytetin e Vlorës. Reportazhet e mëposhtëm ilustrojnë se si përdorimi i kësaj pajisjeje ju mundëson të kurseni kohë dhe para gjatë parkimit të mjetit tuaj.