Aplikacioni TISPARK

Shkarkoni aplikacionin TISPARK për telefonin tuaj smartphone.

 

Rezervoni Parkingmeter

 

TISPARK Albania 

 

TISPARK ju ofron zgjidhje për problemin e parkimit, duke e bërë më të lehtë, më të shpejtë dhe më të drejtë. Jo më tabela të parkimeve private, jo më harxhim kohe për të gjetur parkim, ju do të parkoni dhe do të paguani vetëm për aq sa qëndroni! Ne e kemi zgjeruar shërbimin për parkim në hapësirat publike duke siguruar zgjidhje më të përshtatshme për të gjithë klientët tanë. TISPARK është krijuar për të përmbushur nevojat tuaja individuale të parkimit.