Aplikacioni TISPARK

Shkarkoni aplikacionin TISPARK për telefonin tuaj smartphone.

 

Rezervoni Parkingmeter

 

TISPARK për celular

Është e qartë që celulari është investimi i së ardhmes dhe rrjedhimisht zgjidhja që ne ju ofrojmë është aplikacioni TISPARK për smarphone-in tuaj, i cili i ka të gjitha parametrat e një Parkingmetri, njëkohësisht i lejon klientët të paguajnë për parkimin nëpërmjet celularit në dy mënyra të ndryshme.

 

  • Paguaj nëpërmjet sms-ve - vetëm me një sms, ju mund të paguani për kohën që do të parkoni dhe të përcaktoni kohëzgjatjen e qëndrimit tuaj në zonën e përcaktuar për parkim.
  • Paguaj nëpërmjet aplikacionit për smartphone - ju do të jeni të aftë të përcaktoni kohën për sa dëshironi të qëndroni në zonën e parkimit, gjithashtu do të keni akses edhe në shumë shërbime të tjera duke përdorur aplikacionin smartphone në celularin tuaj.

Në secilën prej këtyre opsioneve në celularin tuaj që ofron TISPARK si aplikacion, ju mund të identifikoheni lehtësisht nga targa e përdorur ose nga numri i telefonit.
Procesi i parkimit është i regjistruar në një llogari online, prandaj është e panevojshme që ju të aktivizoni ndonjë pajisje tjetër përveç aplikacionit TISPARK për smartphone.

 Aplikacioni TISPARK për Smartphone

 

Aplikacioni TISPARK për smartphone mund të përdoret në dy sisteme operative: Android dhe iOS. Kërkesat për celularët Android dhe iPhone janë si më poshtë:

Android

Sistemi operativ i kërkuar për Android është 1.6 ose më i lartë. Klikoni këtu për të shkarkuar aplikacionin TISPARK për Android në Play Store.

Apple

Sistemi operativ iOS i kërkuar është 5 ose më i lartë. Aplikacioni TISPARK është i vlefshëm në iPhone 3G, 3Gs, 4, iPod Touch dhe iPad. Shkarkoni aplikacionin TISPARK për celular pa pagesë në iTunes

Nëse link-u mësipër nuk funksionon ju lutemi shkoni në Google Play Store ose iTunes Apple Store në celularin tuaj smartphone dhe kërkoni “TISPARK Mobile”                                                   

Klikoni këtu për të parë se si të regjistroheni dhe të përdorni aplikacionin TISPARK.

Përdorimi i aplikacionit TISPARK për smartphone

Aplikacioni TISPARK për smartphone u jep përdoruesve një zgjidhje të lehtë për pagesën e tarifës së parkimit nëpërmjet një celulari smartphone.
Ju duhet keni internet smartphone-in tuaj dhe duhet jeni të regjistruar  për të përdorur programin. Ky regjistrim mund të behet direkt nga celulari, ose nga website jonë. 
Për filluar një procedurë parkimi nëpërmjet aplikacionit për smartphone, ju duhet të vendosni emrin dhe fjalëkalimin formularin e identifikimit, më pas duhet konfirmoni numrin e celularit me të cilin jeni regjistruar.
Në ndërfaqen e aplikacionit ju përcaktoni kohën, zonën ku dëshironi të parkoni ,targën e automjetit që do të parkohet dhe shtypni butonin jeshilFillo”.
Ju, mund zgjasni kohën e parkimit nëpërmjet butonit Zgjero Parkimin, gjithashtu mund të vendosni kujtesën (alarmin) për përfundimin e parkimit.
Për përfunduar parkimin kur jeni kthyer automjet, duhet vetëm shtypni butonin e kuq Përfundo.
Aplikacioni ofron mundësinë që përdoruesi mund shtojë deri pe targa automjetesh llogarinë e tij. Gjithashtu aplikacioni ju mundëson lokalizoni automjetin e parkuar nëpërmjet GPS-it, Shko tek makina.
Ju mund kontrolloni në çdo kohë historikun e parkimeve dhe pagesave, gjithashtu të bëni konfigurimet e nevojshme të aplikacionit si dhe rimbushjen me kohë parkimi nëpërmjet Llogaria ime”.
Ashtu si Parkingmetri edhe aplikacioni TISPARK për smartphone do t'ju tarifojë për minutë, pra vetëm për kohën qëndroni parkim.
Aplikacioni do fiket automatikisht kur ke përfunduar orari zyrtar i parkimit me pagesë.
rastet kur krediti nuk është i mjaftueshëm për kryer parkimin, ju mund ta rimbushni llogarinë e tuaj në mënyrë të sigurtë direkt nga shtëpia, nëpërmjet njërës prej metodave përmendura mëposhtë:

  • Me Kartë Debiti - Union Bank
  • Me PayLink
Gjithashtu ju mund të rimbushni aplikacionin TISPARK edhe pranë sporteleve dhe pikave të autorizuara të TISPARK.

 

r rimbushur llogarinë nga shtëpia, pasi të jeni regjistruar dhe identifikuar në serverat tanë, shkoni tek Menuja Kryesore, hapni Llogaria ime dhe zgjidhni Shto kredit nga Detajet e llogarisë.

Vendosni dhënat e kartës debitit ose kredencialet e PayLink-ut dhe proҫesoni pagesën online për rimbushjen me kohë parkimi aplikacionit për smartphone.

Pas kryerjes së këtij transaksioni serverat gjenerojnë raportin përkatës, i cili ka formatin dhe të gjithë elementët e një fature tatimore. Ky raport ruhet serverat tanë dhe llogarinë online klientit, gjithashtu do shfaqet si detaj në pasqyrën e llogarisë bankare të klientit.

Sistemi y është transparent dhe ofron njëkohësisht siguri dhe konfidencialitet, të dhënat e klientit serverat ta ja mbrojtura sipas legjislacionit fuqi Për mbrojtjen e të dhënave personale”.